Νομική ειδοποίηση

Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Γερμανία

> Φόρμα επικοινωνίας

Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (σύμφωνα με το γερμανικό δίκαιο) με έδρα το Schlitz
AG Gießen, HRB 8407

Διαχειριστές: Vanessa Stützle, Ales Drabek, Ansgar Weber

Αριθμός ΦΠΑ σύμφωνα με το άρθρο 27α του νόμου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας περί φόρου κύκλου εργασιών: DE 815 559 897

Αρ. Mητρ. ΑΗΗΕ: DE 63952051

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο σύμφωνα με τις §§ 5 TMG [Γερμανικός νόμος περί οπτικοακουστικών μέσων], 55 παρ. 2 RStV [Κρατική σύμβαση ραδιοτηλεόρασης και μέσων ενημέρωσης].: Vanessa Stützle, Ales Drabek, Ansgar Weber

Amministratori: Vanessa Stützle, Ales DrabekAmministratori: Vanessa Stützle, Ales Drabek

Ανακοίνωση για τα πνευματικά δικαιώματα και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας 

Η δομή και το περιεχόμενο όλων των σελίδων που διατίθενται υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα της Lampenwelt GmbH. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την έγγραφη άδεια της Lampenwelt GmbH. Τα δικαιώματα αναπαραγωγής σε οποιαδήποτε μορφή, ιδίως με έντυπο, ηλεκτρονικό ή άλλο μέσο, παραμένουν δεσμευμένα.

Όλα τα εμπορικά σήματα, οι ονομασίες προϊόντων και τα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα ή χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιαδήποτε μορφή όλων των εμπορικών σημάτων.

Περιορισμός της ευθύνης

Η Lampenwelt GmbH καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει πλήρεις και σωστές πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, η Lampenwelt GmbH αποποιείται κάθε ευθύνη ή εγγύηση για την επικαιρότητα, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο.

Σημείωση σχετικά με τις πιστώσεις εικόνων 

Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται από τις πλατφόρμες Shutterstock, iStock, Adobe Stock και Unsplash και υπόκεινται στους αντίστοιχους κανόνες πνευματικών δικαιωμάτων των εν λόγω πλατφορμών. Η χρήση των εικόνων γίνεται σύμφωνα με τους όρους χρήσης που έχουν θεσπίσει και δημοσιεύσει οι οργανισμοί εικόνων.

Επίλυση καταναλωτικών διαφορών

Προσπαθούμε συνεχώς να διασφαλίζουμε την κατανόηση με τον πελάτη. Για να έρθετε σε επαφή μαζί μας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας φόρμα επικοινωνίας. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα επίλυσης διαφορών με περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε να τη βρείτε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/consumers/odr/.  Ωστόσο, δεν συμμετέχουμε σε επίσημη διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιον των κέντρων συμβιβασμού καταναλωτών.

 

Αυτές οι νομικές σημειώσεις ισχύουν επίσης για όλα τα κανάλια.