Η εξυπηρέτηση πελατών σας


Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, ρίξτε μια ματιά στις πιο συχνές ερωτήσεις, ίσως βρείτε τη σωστή απάντηση για εσάς. Εάν όχι, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

FAQ - Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;
 

Θα θέλατε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα; Κανένα πρόβλημα, απλά επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@lumories.gr.

Έχετε ήδη στείλει e-mail; Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας θα σας στείλει σύντομα ένα έντυπο επιστροφής για να το επισυνάψετε στην παραγγελία σας.

Παρακαλούμε περιμένετε μέχρι να λάβετε την προπληρωμένη ετικέτα επιστροφής, καθώς δεν θα είμαστε σε θέση να σας αποζημιώσουμε για τα έξοδα που θα προκύψουν αν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν αυτοπροσώπως.

Επιστρέψτε μας το(α) πλήρες(α) προϊόν(τα), στην αρχική συσκευασία, αν είναι δυνατόν. Εάν δεν την έχετε κρατήσει, παρακαλούμε επιλέξτε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση. Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας, παρακαλούμε να προσδιορίσετε τον λόγο της επιστροφής.

Εντός ποιου χρονικού διαστήματος μπορεί να γίνει η επιστροφή;
 

Εκτός από το νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης των 14 ημερών, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια συμβατική εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τις επόμενες 36 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν τα αγαθά που παρέλαβαν από εμάς χωρίς να χρειάζεται να αναφέρουν τον λόγο της επιστροφής εντός περιόδου 50 ημερών, επιστρέφοντας τα αγαθά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Πόσο διαρκεί η εγγύηση του προϊόντος; 

 
Όλα τα προϊόντα έχουν περίοδο εγγύησης 24 μηνών (ιδιώτες πελάτες). Η εγγύηση αρχίζει από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Πότε θα λάβω επιστροφή χρημάτων για την επιστροφή μου; 
 
Μόλις καταχωρήσετε την επιστροφή στην πύλη μας, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερών σύμφωνα με τον αρχικό τρόπο πληρωμής.

Ποιος πληρώνει το ταξίδι επιστροφής;
 

Εμείς πληρώνουμε τα έξοδα επιστροφής, οπότε εσείς δεν πληρώνετε τίποτα!

Portale dei resi

Vuoi restituire un articolo difettoso o danneggiato?

Utilizza il nostro portale di resi ed elaboreremo la tua richiesta al più presto possibile.

AL PORTALE DEI RESI

Επικοινωνήστε με την υποστήριξή μας

Φόρμα επικοινωνίας

Η επεξεργασία δεδομένων που προκύπτει από τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας μας υπόκειται στην πολιτική απορρήτου δεδομένων μας.

Τηλεφωνική βοήθεια

Attenzione: il 25.12 e 26.12.2023, nonché il 01.01.2024 non saremo raggiungibili telefonicamente in quanto chiusi per feste. Rimaniamo sempre a disposizione tramite il nostro formulario di contatto. Tutti gli altri giorni siamo raggiungibili nei soliti orari. Grazie per la comprensione

Εξυπηρέτηση πελατών 

Δευτέρα - Παρασκευή
8 π.μ. - 1 μ.μ. και 2 μ.μ. - 4 μ.μ.

 

+49 (0) 66 42 - 251 9000

 

Ufficio Commerciale

Δευτέρα - Παρασκευή
8 π.μ. - 1 μ.μ. και 2 μ.μ. - 4 μ.μ.

 

+49 (0) 66 42 - 251 90 09

Indirizzo email: gewerbe@lampenwelt.de

Lampenwelt GmbH

Seelbüde 13
36110 Schlitz
Germany