Μέθοδοι πληρωμής

Τραπεζικό έμβασμα 

Το κλασικό: απλό και δωρεάν. Με τη μέθοδο πληρωμής με μεταφορά, η πληρωμή γίνεται εκ των προτέρων. Τα εμπορεύματα διατηρούνται για τον πελάτη για δεκατέσσερις ημέρες. Ο πελάτης μεταφέρει το ποσό στο λογαριασμό μας στο όνομα της Lampenwelt GmbH. Τα τραπεζικά στοιχεία βρίσκονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας. Μετά την παραλαβή της πληρωμής, η παραγγελία θα αποσταλεί σύμφωνα με τις πληροφορίες για το χρόνο παράδοσης στη σελίδα με τα στοιχεία του προϊόντος. Σε περίπτωση μη πληρωμής εντός της περιόδου των δεκατεσσάρων ημερών, τα προϊόντα ακυρώνονται και η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

Κάρτα πληρωμής

                AMEX

Βολική και αποτελεσματική: η πληρωμή μπορεί να γίνει εύκολα με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VISA, MasterCard ή Maestro, American Express) ή χρεωστικής κάρτας (Visa Electron, CartaSì, Postepay). Απλά εισάγετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, την εγκυρότητα και τον κωδικό επαλήθευσης. Τα δεδομένα αυτά δεν αποθηκεύονται, αλλά διαβιβάζονται απευθείας με ασφαλή κρυπτογράφηση SSL 128 bit στην Adyen N.V.. Η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πρέπει να είναι καταχωρημένη από την τράπεζα έκδοσής της για τον έλεγχο ταυτότητας Verified by VISA, MasterCard SecureCode ή SafeKey. Η πιστοποίηση μέσω ενός προσωπικού κωδικού ασφαλείας πραγματοποιείται με ασφάλεια μεταξύ εσάς και της τράπεζάς σας.

Κατά την παραγγελία, το ποσό θα δεσμευτεί στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα χρεωθείτε με το ποσό της παραγγελίας.

Αυτή η γρήγορη και εύκολη μέθοδος πληρωμής είναι εντελώς δωρεάν.

PayPal

Το PayPal επιτρέπει απλές, γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές στο Lampade.co.uk. Απλά επιλέξτε "PayPal" ως μέθοδο πληρωμής στη διαδικασία παραγγελίας μας, στη συνέχεια συνδεθείτε εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον κωδικό πρόσβασης PayPal στο λογαριασμό σας και επιβεβαιώστε το ποσό που πρόκειται να πληρωθεί. Ελέγξτε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας εδώ. Στη συνέχεια, η παραγγελία μπορεί να ελεγχθεί και να επιβεβαιωθεί στη σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Θα λάβουμε αμέσως μια επιβεβαίωση πληρωμής από την PayPal και μπορούμε να επεξεργαστούμε αμέσως την παραγγελία.

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό PayPal; Η εγγραφή του λογαριασμού σας στο PayPal απαιτεί μόνο μερικά κλικ. Η πληρωμή μέσω PayPal είναι πάντα δωρεάν.

Πληρωμή με αντικαταβολή 

Η πληρωμή του συνολικού ποσού γίνεται με μετρητά στον μεταφορέα. Η πληρωμή κατά την παράδοση συνεπάγεται πρόσθετα έξοδα αποστολής ύψους 2,50 €.

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο για παραγγελίες κάτω των 500€.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παράδοση και η πληρωμή δεν μπορούν να γίνουν στο σπίτι, αλλά πρέπει να γίνουν σε υποκατάστημα.

Η επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής μπορεί να επιμηκύνει τον χρόνο παράδοσης.

Apple Pay

Πληρώνετε απευθείας μέσω του λογαριασμού σας Apple. Αφού υποβάλετε την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στην Apple, όπου μπορείτε να εγκρίνετε την πληρωμή του ποσού της παραγγελίας. Μόλις ενημερωθούμε για την έγκρισή σας, η αποστολή θα πραγματοποιηθεί - ανάλογα με τον χρόνο παράδοσης που αναφέρεται στο προϊόν. Ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που έχετε καταθέσει στο Apple Pay, αμέσως μετά την εξουσιοδότηση ή μετά την επιτυχή αποστολή, θα χρεωθείτε με το πραγματικό ποσό του τιμολογίου μείον τυχόν εκπτώσεις, δωροεπιταγές κ.λπ.

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε;

Έχετε περαιτέρω ερωτήσεις; Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο FAQ - Συχνές Ερωτήσεις.